Samenvoeging Lotus ergotherapie en Ergotherapiepraktijk van Lin

Met veel enthousiasme brengen wij het volgende bericht naar buiten:

Per 1 januari 2020 zullen Lotus ergotherapie en Ergotherapiepraktijk van Lin samen verder gaan onder een nieuwe, overkoepelende naam: Ergotherapie Noord-Limburg. Door de samenvoeging ontstaat een bundeling van regio’s en expertise, waardoor het leveren van de beste ergotherapeutische zorg gewaarborgd blijft. Wij bieden hierdoor zorg in de regio’s Venlo, Horst aan de Maas en Peel en Maas met een uitgebreide expertise op het gebied van volwassenen en kinderen.

Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats om de samenvoeging zo goed mogelijk te laten verlopen. Het voortzetten van de bestaande kwaliteit, visie en werkwijze zoals u dat van ons gewend bent, is hierbij het allerbelangrijkste! Wij gaan er van uit dat de samenvoeging weinig veranderingen met zich mee zal brengen. De telefoonnummers van de ergotherapeuten en de praktijklocaties blijven ongewijzigd. Ook zal de behandeling van cliënten uitgevoerd blijven worden door de eigen therapeut.

Wat betekent dit wel?
– De nieuwe praktijknaam wordt Ergotherapie Noord-Limburg.
– Per 1 januari 2020 wijzigen de e-mailadressen en het website-adres.
– Het algemene telefoonnummer van Ergotherapie Noord-Limburg wordt 06 43187848.

Mocht u verdere vragen hebben ten aanzien van de samenvoeging van de praktijken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Ergotherapie Noord-Limburg

Henriëtte van Lin | Irene Frencken | Amy Aerts | Laura Nabben | Michelle van Mook | Merel Thissen